Website laten maken

 • Conversiegericht
 • Responsive design
 • Maatwerk of templates
 • WordPress CMS
 • Goed vindbaar in Google
Vraag direct een offerte aan

Wilt u een WordPress website laten maken?

Een website laten maken kan het begin zijn van uw online succes. Wilt u als bedrijf groeien, dan is een goedwerkende en duidelijke website een must. De websites die ik bouw, zetten aan tot actie en zorgen voor meer conversies. Door het gebruik van bijvoorbeeld call to action, een duidelijke structuur en handige (contact)formulieren zult u meer klanten binnenhalen.

conversiegericht

Conversiegericht design

Uw website is vaak de allereerste interactie die uw klant heeft met uw onderneming. Daarom is het extra belangrijk dat uw website effectief ontworpen is en aanzet tot actie. Door uw website duidelijk en eenvoudig te maken voor uw bezoeker zal u meer offerteaanvragen, telefoontjes en e-mails ontvangen. Dit zal leiden tot meer klanten en omzet, waardoor u uw doelstellingen kunt behalen en uw onderneming kunt laten groeien. 

op maat gemaakte website

Maatwerk of templates?

Een op maat gemaakte website laten ontwerpen of toch liever een voordelige website met templates in eigen huisstijl? Met beide opties bent u verzekerd van een goed functionerende website die veilig, betrouwbaar en snel is. Door een responsive design zal uw website er fantastisch uitzien op desktop, tablet en mobiel. Wanneer u kiest voor een website template, heeft u de keuze uit meer dan 100 professionele ontwerpen. 

Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Als u ergens niet tevreden over bent, zoek ik voor u naar een oplossing. Bij het begin van onze samenwerking worden duidelijke afspraken gemaakt, waardoor u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Uw website is natuurlijk voor 100% eigendom van u.

op maat gemaakte website
Goed vindbaar in google

Goed vindbaar in Google.

Een website laten maken die geoptimaliseerd is voor Google? Tijdens het ontwerp van uw website wordt er rekening gehouden met het optimaliseren voor Google. Zonder bezoekers kunt u natuurlijk geen conversies generen. Bij het maken van uw website wordt hier dus extra aandacht aan besteed.

Om hoger in Google te ranken, worden onder andere de juiste HTML tags toegevoegd en worden uw afbeeldingen geoptimaliseerd. Naast dat een snelle website fijn is voor de gebruikers van uw website, is dit ook een belangrijke factor voor Google. Uw website wordt zo snel mogelijk gemaakt met behulp van optimalisatie plug-ins en andere technieken. Dit zijn vooral de basis stappen van zoekmachine optimalisatie, desalniettemin zullen deze toepassingen voor een betere vindbaarheid in Google zorgen. Maar wilt u met uw website écht resultaten boeken? Kijk dan even naar wat ik nog meer te bieden heb: zoekmachine optimalisatie.

Website onderhoud

Eenvoudig te beheren.

Uw website is makkelijk te beheren door uzelf, omdat deze wordt gemaakt met het CMS WordPress. Vanuit de software kunt u gemakkelijk content, zoals tekst en afbeeldingen toevoegen en publiceren of verwijderen. Heeft u daar geen tijd voor of wilt u het toch liever door een specialist laten doen? Kijk dan naar de onderhoud en beheer mogelijkheden.

Website onderhoud

Hosting

Hosting bied ik zelf niet aan, maar ik help u wel met alles instellen. Voor u als klant is dit een stuk voordeliger! Via de door WordPress aanbevolen host Siteground ontvangt u gratis een SSL certificaat en zakelijke e-mailadressen. Heeft u nog geen domeinnaam? Dan regel ik die voor u. Ik zorg ervoor dat alles naar behoren functioneert.

Plan van aanpak

Offerte aanvragen

Omschrijf wat voor website u wilt en ontvang een gepersonaliseerde offerte. Dit is geheel vrijblijvend en gratis.

Aanleveren

Bent u akkoord met de offerte, dan bespreken we het ontwerp en levert u de content aan. Bijvoorbeeld uw teksten, logo en afbeeldingen.

Concept Website

Na het ontvangen van uw content ga ik aan de slag met de bouw van uw website. Tijdens het bouwen zal ik u regelmatig op de hoogte houden en om uw feedback vragen.

Live!

Wanneer u helemaal tevreden bent met het resultaat, gaat uw website online. U kunt hierna zelf de website beheren, of dat door mij laten doen.

Website Onderhoud

Wilt u het onderhoud van uw website uitbesteden? Bij het onderhouden van uw website ga ik altijd veilig te werk, dit doe ik door eerst een back-up te maken. Alle nodige updates worden gedaan, zoals plug-in en thema updates. Na het updaten wordt er uiteraard gecontroleerd of alles nog naar behoren werkt. Doet er een ander probleem zich voor, dan sta ik altijd voor u klaar!

Website Beheer

Uw website volledig in beheer van mij laten? Dat kan! Naast het onderhoud van uw website, voeg ik nieuwe content voor u toe of pas oude content aan. Wanneer u grote aanpassingen aan uw website wilt aanbrengen, kan dit natuurlijk ook. Dan is de prijs afhankelijk van uw wensen.

Website Servicepakket

Voor WordPress websites
30
Maandelijks
 • Updates
 • Beveiliging
 • Caching
 • Wekelijkese Back-ups
 • Support

Website Beheer

Voor WordPress websites
100
Maandelijks
 • Updates
 • Beveiliging
 • Caching
 • Wekelijkese Back-ups
 • Support
 • Content toevoegen*